Πέθανε ο ηθοποιός Ιρφάν Καν

Πέθανε ο ηθοποιός Ιρφάν Καν
Ο Ίρφαν Καν Photo by Taylor Jewell/Invision/AP, File

Έφυγε σε ηλικία 53 ετών o Ινδός ηθοποιός, Ιρφάν Καν από τον καρκίνο, μετά από γενναία μάχη δύο ετών. Ήταν γνωστός παγκοσμίως με τις ταινίες "Η ζωή του Πι" και "Slumdog Millionaire".

Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός του ινδικού κινηματογράφου, ο οποίος έπαιξε και σε αρκετές γνωστές ταινίες του Χόλιγουντ έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 53 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Ιρφάν Καν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με μία σπάνια μορφή καρκίνου πριν από δύο χρόνια, τον οποίο και μαχόταν όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο έχασε τη μάχη και “έσβησε” το πρωί της Τετάρτης στη Μουμπάι, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο κινηματογραφικό έργο με μια ευρεία γκάμα ταινιών στις οποίες συμμετείχε.


Ο Ιρφάν Καν ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας μεγάλα και γοργά βήματα στην τηλεόραση, πριν περάσει στο “Bollywood” και γίνει γνωστός το 2001, αρχικά από ταινίες μικρού μήκους, ενώ το μεγάλο άλμα προς το Hollywood έγινε χάρη στο έργο “Η ζωή του Πι”. Εν συνεχεία κατάφερε να κερδίσει ρόλους και σε αρκετές γνωστές αμερικανικές ταινίες, όπως το “Amazing Spider-Man” του 2012, το “Inferno”, το “Jurassic World” και “Slumdof Millionaire”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα