"Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός": Ποιες εκδηλώσεις αναβάλλονται λόγω κορονοϊού

Μικρόφωνο τραγουδιστή (φωτογραφία αρχείου)
Μικρόφωνο τραγουδιστή (φωτογραφία αρχείου) SHUTTERSTOCK

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός" αναβάλλει τις εκδηλώσεις με χωρητικότητα άνω των 100 θεατών. Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, το υπουργείο Πολιτισμού αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός" και αναβάλλει τις εκδηλώσεις με χωρητικότητα άνω των 100 θεατών, οι οποίες είναι προγραμματισμένες, έως και τις 24 Αυγούστου, στις συγκεκριμένες περιοχές.  

"Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα οριστεί η νέα ημερομηνία για την πραγματοποίησή τους. Οι προκρατήσεις που έχουν γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού digitalculture.gov.gr θα ισχύσουν και για τις νέες ημερομηνίες, όταν οριστούν" ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού.  

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που αναβάλλονται είναι οι εξής:

• "Ρεμπέτικο Αρχαιολογικό Συμπόσιο", από το Θέατρο Τέχνης, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στις 19 και 20 Αυγούστου 

• "Βάκχες" από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο Αρχαίο Θέατρο Δημητριάδος, στις 20 και 21 Αυγούστου 

• "Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι", από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στον Ναό Ολυμπίου Διός, στις 21 Αυγούστου 

• Georg Benda "Μήδεια", Καμεράτα, Κ. Καραμπέτη, Μ. Χρυσικόπουλος, από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ιερό Ποσειδώνος Σουνίου, στις 22 Αυγούστου 

• "Στα Όνειρα των Ποιητών", από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στον Αρχαιολογικό Χώρο Δίου- Ιερό της Δήμητρας, στις 22 Αυγούστου 

• "Μήδεια" από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στον Αρχαιολογικό Χώρο Πύδνας, στις 22 Αυγούστου

"Λυπούμεθα για την αναστάτωση, αλλά προφανώς προτεραιότητά μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Επισημαίνεται ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός", τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απαιτείται η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων" καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network