Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις αναβάλλονται λόγω τριήμερου εθνικού πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη

Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις αναβάλλονται λόγω τριήμερου εθνικού πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη
ΑΠΕ

Αναβάλλονται από σήμερα έως και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του θεσμού του ΥΠΠΟΑ «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Παγκόσμια συγκίνηση για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, αναβάλλονται από σήμερα έως και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του θεσμού του ΥΠΠΟΑ «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Τι θα γίνει με τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και τις παραστάσεις στην Επίδαυρο

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Φεστιβάλ Αθηνών, ενημερωθήκαμε πως οι παραστάσεις του θα παρουσιαστούν κανονικά. Πριν την έναρξη κάθε παράστασης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη. Σημειώστε πως το προσεχές τριήμερο είναι προγραμματισμένες μεγάλες ξένες παραγωγές -συνεπώς δεν υπήρχε δυνατότητα αναβολής τους, παρά μόνο ακύρωσής τους. Κανονικά λοιπόν θα παρουσιαστούν στην Πειραιώς 260 τα “Κόμμάτια μιας Γυναίκας” του Μούντρουτσο και ο “Οιδίποδας δια χειρός Τόμας Όστερμάιερ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Το NEWS 24/7 αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα