Αποχώρησε από τις 'Τρωάδες' η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αποχώρησε από τις 'Τρωάδες' η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ποιοι οι λόγοι που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποφάσισε να αποχωρήσει από την καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, "Τρωάδες"

Με προσωπική επιστολή, που παρέδωσε ιδιοχείρως την Παρασκευή (15/05) στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Στάθη Λιβαθινό, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τον ενημέρωσε πως για «απολύτως προσωπικούς λόγους» αποχωρεί από την καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου «Τρωάδες» του Ευριπίδη.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της πρώτης κρατικής σκηνής, Στάθης Λιβαθινός σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την κυρία Πρωτοψάλτη για την μέχρι σήμερα άριστη μεταξύ μας συνεργασία. Αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θεωρώ πως αυτό που ”κατακτήσαμε” είναι αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Σέβομαι απόλυτα τους προσωπικούς της λόγους και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια. Ίσως το ”ταξίδι” που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τώρα -με μία παράσταση που είμαι σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένη- να ολοκληρωθεί με κάποια άλλη παράσταση στο μέλλον».

SHARE:

24Media Network