Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος λέει στην Ελένη ότι ξέρει τα πάντα για τον φόνο

Η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες"
Η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Η Ελένη μπήκε στη φυλακή και απελπίζεται με τη σύλληψή της. Πώς θα αντιδράσει ο Κυπραίος σε όλο αυτό; Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Απανωτές οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές και που σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τη σειρά, η οποία θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά.

Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε την Ελένη να μπαίνει στη φυλακή, μετά την απάτη της Σμαρώς, που "φύτεψε" αντικείμενα του Σέργιου στο χωράφι της, ενώ είδαμε τη Μυρσίνη να είναι απόλυτα σίγουρη για την ενοχή της και αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί για τον φόνο του Σέργιου.

ADVERTISING

Διαβάστε εδώ το spoiler που κυκλοφορεί για τα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε απόψε

Απελπισμένη με τη σύλληψή της, η Ελένη κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της. Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Την ίδια στιγμή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει μ΄ αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως η οργή κι η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.

Η φυλάκιση της Ελένης πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό κι όλοι περιμένουν μουδιασμένοι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Κυπραίος της ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου. Πώς θα αντιδράσει εκείνη, βλέποντας πως όλα κινδυνεύουν να χαθούν;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network