Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος σκότωσε τον γιο του Νέστορα - Τι θα δούμε απόψε

Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες"
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Η Λενιώ γίνεται έξαλλη με τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αλλά και με την συμπεριφορά της Μυρσίνης στην Ασημίνα. Πολλές οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Τρέχουν οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", και οι τηλεθεατές αγωνιούν για κάθε νέο επεισόδιο που προβάλλεται.

Μετά από το χθεσινό επεισόδιο, όπου είχαμε συγκλονιστικές στιγμές, η ιστορία γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη και το βράδυ της Τετάρτης θα έχουμε πολλές αποκαλύψεις.

Τι θα δούμε απόψε

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο. Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;

Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο

Στο "Πρωινό" προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης, όπου η Δρόσω εξηγεί στην Ασημίνα γιατί είχε μέσα στο βιβλίο της τσακισμένη την φωτογραφία του γάμου της με τον Νικηφόρο.

Δείτε το trailer της Τετάρτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: