Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ μαθαίνει ότι η Δρόσω είναι έγκυος - Τι θα δούμε απόψε

Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες"
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Ο Κυπραίος εξαφανίζεται, αφού παρατά τη νύφη στην εκκλησία. Η Λενιώ σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Το πρώτο επεισόδιο της βδομάδας ξεκινά από τη στιγμή που ο Κυπραίος παρατά την Ελένη στην εκκλησία τη μέρα του γάμου τους και εξαφανίζεται.

ADVERTISING

Αποκλειστικό απόσπασμα

Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα.

Τι θα δούμε απόψε

Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ύστερα απ’ την εξαφάνιση του Κυπραίου, ενώ το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό κι άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες. Η Ελένη, για ακόμα μια φορά, βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί. Παράλληλα, η Δρόσω λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της στον Βόλο και νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει, κι αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της. Ο Νικηφόρος εμμένει στην απόφασή του να φύγει στο Παρίσι και η Ασημίνα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Στο σχολείο, πραγματοποιείται η δεύτερη μυστική συνάντηση για τον συνεταιρισμό, όταν κάνουν την εμφάνισή τους ο Κωνσταντής με τον Μελέτη και όλα παίρνουν άσχημη τροπή. Την ίδια στιγμή, δυο καλόγεροι βρίσκουν στο δάσος το αναίσθητο κορμί ενός άντρα, ενώ η Ελένη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως.

Δείτε ολόκληρο το trailer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network