Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Ψαρράς είναι ο σύζυγος της “Βιολέτας”!

Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Ψαρράς είναι ο σύζυγος της “Βιολέτας”!
Νίκος Ψαρράς και Θεοφανία Παπαθωμά το 2009 NDP PHOTO AGENCY

Τον σύζυγο της Βιολέτας στις "Άγριες Μέλισσες", που θα επιστρεψει στο Διαφάνι για να διεκδικήσει το καφενείο, θα υποδυθεί ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς. Όταν οι δυο τους έπαιζαν στον "Μαύρο Ωκεανό" το 2000.

Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, τα οποία φέρνουν ανατροπές και νέες εξελίξεις.

Αυτή τη βδομάδα μπήκε στη σειρά ο Ιορδάνης, τον οποίον υποδύεται ο 26χρονος Λάμπρος Κωνσταντέας. Είναι ένας νεαρός υφασματέμπορας που θα ερωτευτεί τη Δρόσω, θα την διεκδικήσει και θα θελήσει να την παντρευτεί, με το σχέδιο Ασημίνας-Μυρσίνης να τίθεται σε κίνδυνο.


Παράλληλα, όμως, πρόκειται να μπει στη σειρά άλλο ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο, ο σύζυγος της Βιολέτας. Ήταν ένας βίαιος άνδρας, ο οποίος την είχε εγκαταλείψει, αφήνοντάς της τα χρέη του καφενείου. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά:

Επιστρέφει ο άντρας της Βιολέτας μετά από 7 χρόνια και θα διεκδικήσει και την ίδια και το καφενείο της. Το καφενείο είναι στο όνομά του και η Βιολέτα δεν θέλει να είναι με αυτόν τον άντρα. Έχει προχωρήσει με τον Μιλτιάδη και θα προχωρήσουν κι άλλο, δεν ξέρω αν θα παντρευτούν”.

Το “Πρωινό” αποκάλυψε ότι ο Νίκος Ψαράς είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον άντρα της Βιολέτας! Μάλιστα, η εκπομπή πρόβαλε ένα απόσπασμα από την σειρά “Μαύρος Ωκεανός” του ΑΝΤ1, όπου έπαιζαν οι δυο ηθοποιοί και έκαναν κι εκεί το ζευγάρι το 2000.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα