Άγριες Μέλισσες: Συνεχίζουν και δεύτερη χρονιά – Αλλάζει τροπή η ιστορία

Άγριες Μέλισσες: Συνεχίζουν και δεύτερη χρονιά – Αλλάζει τροπή η ιστορία
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Οι "Άγριες Μέλισσες" θα πάνε και δεύτερη σεζόν. Πολλές εξελίξεις και ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια. Τι θα δούμε απόψε.

Δραματικές εξελίξεις έρχονται στα επεισόδια αυτής της βδομάδας στις “Άγριες Μέλισσες“, με την ιστορία της σειράς να αλλάζει τροπή, ενώ τα νέα για τους τηλεθεατές είναι καλά, καθώς οι σεναριογράφοι και το κανάλι αποφάσισαν να συνεχίσουν την προβολή του έργου και την επόμενη χρονιά.

Η κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1 επιφυλάσσει στους τηλεθεατές πολλές ανατροπές και το σενάριο αλλάζει κατεύθυνση τις προσεχείς μέρες, αφού, όπως μάθαμε, η Ελένη πρόκειται να μπει στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου στα επόμενα επεισόδια, ενώ ο Θωμάς Κυπραίος πρόκειται να της αποκαλύψει πως γνωρίζει την αλήθεια, ότι δηλαδή εκείνη και οι αδελφές της τον σκότωσαν.

Τι θα δούμε απόψε

Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο.

Παράλληλα, ο Κυπραίος βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, της ανακοινώνει πως φεύγει απ’ το Διαφάνι ενώ της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα;

Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα