Άγριες Μέλισσες: Στο "φως" τρία μεγάλα μυστικά - Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Στο "φως" τρία μεγάλα μυστικά - Τι θα δούμε απόψε

Τρία μεγάλα μυστικά διαφορετικών ηρώων αποκαλύπτονται στις "Άγριες Μέλισσες". Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Τα μυστικά τριών διαφορετικών ανθρώπων πρόκειται να αποκαλυφθούν στο επεισόδιο της Τρίτης (26/05) στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1

Πρόκειται για την ομολογία του Κυπραίου για τον φόνο του Γεωργαλλά, για την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή και για την εκμυστήρευση της Λενιώς στον Φανούρη του σχεδίου της εγκυμοσύνης. 

Η περίληψη του σημερινού επεισοδίου:

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά, όμως, η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Θα καταφέρει, αυτήν την φορά, ο Κυπραίος να γλυτώσει απ’ τις πράξεις του; Παράλληλα, ο Λάμπρος, έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή, αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης ψάχνει ανήσυχος τον γιο του. 

Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο για την εγκυμοσύνη των δυο κοριτσιών και ζητά τη βοήθειά του για να το αποτρέψει. Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημήτρη, κινδυνεύει να ναυαγήσει. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει τη Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα, όμως η Βασούλα φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της, της φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δυο γυναίκες.

Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: