Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο στη σειρά – Ο ρόλος της “Βασούλας”

Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο στη σειρά – Ο ρόλος της “Βασούλας”

Την "Βασούλα" θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου. Είναι σύζυγος ενός υπαλλήλου του Δούκα και θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον άντρα της.

Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε αυτή τη βδομάδα στα επεισόδια της κορυφαίας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, το οποίο θα παραμείνει για λίγες μέρες στο προσκήνιο.

Πρόκειται για τη “Βασούλα”, μια ηρωίδα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της “μαύρης μέρας του Διαφανίου”, αφού γνωρίζει πληροφορίες για το ποιοι έκαψαν το χωριό.

Όπως γνωρίζουμε, ο Δούκας είχε βάλει τους πιστούς του αγρότες να καταστρέψουν το βιός των συγχωριανών του, ωστόσο, κατάφερε να μην αφήσει αποδείξεις στο διάβα του.

Η “Βασούλα”, την οποία θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου, είναι η σύζυγος ενός από τους υπαλλήλους του Δούκα, του Λιά, και γνωρίζει τη συμμετοχή του άνδρα της στην ομάδα που προκάλεσε το μεγάλο κακό.

Ωστόσο, φοβάται να μιλήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια, καθώς η ίδια είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να τον καλύψει.

Η Ελένη και ο Προύσαλης θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη “Βασούλα” και να την πείσουν να καταθέσει εναντίον του συζύγου της. Θα τα καταφέρουν;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα