Αποκαλύψεις Μπιμπίλα: Η επίθεση σε δημοσιογράφο και η ηθοποιός που έβρισε την Καινούργιου

Διαβάζεται σε 2'
Ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Σπύρος Μπιμπίλας INTIME

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τη σχέση ανάμεσα σε celebrities και δημοσιογράφους. Η ιστορία για την Κατερίνα Καινούργιου που “έκλαιγε στην αγκαλιά μου”.

Στην εκπομπή “Γεια σου” μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και τα ΜΜΕ με αφορμή τις πρόσφατες τοποθετήσεις Νταλάρα και Βλάχου, αποκαλύπτοντας μία δική του παλαιότερη εμπειρία.

“Εγώ σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους και τη δουλειά των νέων παιδιών. Αν θες να στραφείς κατά του τρόπου της τηλεόρασης, πρέπει να στραφείς εναντίον των καναλιών. Εγώ έχω επιτεθεί σε δημοσιογράφο ο οποίος με κυνηγούσε από πίσω, ενώ είχα συνεννοηθεί να μη μου στείλουν κάμερα, και του μίλησα άσχημα. Πιστεύω ότι εσείς κάνετε μια δουλειά που διαλέξατε και οφείλουμε να σας αγκαλιάζουμε”, είπε αρχικά ο ηθοποιός και βουλευτής.

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστριες μία ηθοποιό και την Κατερίνα Καινούργιου:

“Κάποτε είχε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση η Κατερίνα Καινούργιου, όπου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα. Κι εγώ τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε. Δεν το έχει ξεχάσει ποτέ αυτό η Κατερίνα. Μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Είχα επιτεθεί στη συνάδελφο και φίλη μου για τον τρόπο που μίλησε σε μια νέα κοπέλα παντελώς άγνωστη”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο, λέγοντας: «Ο Πάνος Βλάχος έχει δικαίωμα να είναι προκατειλημμένος, γιατί πάτε όλοι μαζί και ρωτάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρεμιέρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα