Αθηνά Οικονομάκου: Το φυσικό φαινόμενο που τη συγκλόνισε στη Σαντορίνη

Αθηνά Οικονομάκου: Το φυσικό φαινόμενο που τη συγκλόνισε στη Σαντορίνη
Αθηνά Οικονομάκου Instagram@athinao1konomakou

Τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη. Τι συνέβη.

Το νησί της Σαντορίνης επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αθηνά Οικονομάκου και εκτός από τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα με μαγιό από τις εξορμήσεις της στην παραλία, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάτι που την εντυπωσίασε.

Κατά την έξοδό της στο εστιατόριο που διατηρει ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος στο νησί, παρατήρησε πως η αιθαλομίχλη είχε “τυλίξει” το μαγαζί και έδινε την εντύπωση πως βρίσκεσαι μέσα στα σύννεφα.

Η ίδια στις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο φαινόμενο, δηλώνοντας παράλληλα πως είναι σοκαρισμένη αφού δεν έχει τύχει να δει ξανά κάτι τέτοιο.

Μα πείτε μου λίγο, υπάρχει αυτό το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει εδώ αυτή τη στιγμή; Έχω συγκλονιστεί. Εγώ τόσα χρόνια εδώ δεν το έχω ξαναδεί. Το βλέπετε τι συμβαίνει; Σοκ”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε πως είτε πρόκειται για αιθαλομίχλη είτε για ανεδοσά, όπως είναι γνωστή η ομιχλώδης υγρασία που παρατηρείται στη Σαντορίνη εξαιτίας της θερμοκρασιακής διαφοράς του ηφαιστείου με το νησί, η οποία “ανεβαίνει” από τη θάλασσα, από τη μεριά της καλντέρας, και επεκτείνεται προς αυτό.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα