Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά
Μπριτνεϊ Σπίαρς Instagram / @britneyspears

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά φέρεται να συνδέεται με ένα δυσάρεστο περιστατικό, καθώς μέλος της ασφάλειάς του κατηγορείται ότι χτύπησε την Μπρίτνεϊ Σπίας που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της πήγαν στο ίδιο εστιατόριο με αυτό που βρισκόταν ο φόργουορντ / σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Σύμφωνα με το TMZ, μόλις η 41χρονη τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την παρουσία του Γάλλου φόργουορντ / σέντερ θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Η Σπίαρς πήγε εκεί και τον “σκούντηξε” στην πλάτη, ωστόσο ο επικεφαλής της ασφαλείας των Σπερς την χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του στην προσπάθειά του να την απωθήσει και να πέσει κάτω.

Όπως γράφει το SPORT24, η Σπίαρς σηκώθηκε και επέστρεψε στο τραπέζι της ενώ και ο άνθρωπος ασφαλείας πήγε στο τραπέζι της για να της απολογηθεί. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει γλιτώσει, καθώς η ομάδα ασφαλείας της Σπίαρς έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα εις βάρος του ανθρώπου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα