Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Περιγράφει τη χειρότερη εμπειρία της μετά από μπότοξ – “Ήταν σαν να με έδειραν”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Περιγράφει τη χειρότερη εμπειρία της μετά από μπότοξ – “Ήταν σαν να με έδειραν”
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Jordan Strauss/Invision/AP

Στην τελευταία της ανάρτηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοινώνει πως "τελείωσε" με τις ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς και τα botox αποκαλύπτοντας τον εναλλακτικό τρόπο αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί.

Μπορεί παλαιότερα οι πλαστικές επεμβάσεις να θεωρούνταν ταμπού, ωστόσο πλέον πολλές διάσημες γυναίκες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων μιλούν ανοιχτά για αυτές, αποκαλύπτοντας σε ποια σημεία του σώματός τους έχουν παρέμβει.

Και μπορεί μερικοί να “ορκίζονται” στα Μπότοξ (Botox), δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), η οποία στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram εξαπολύει επίθεση κατά των ενέσιμων θερεπειών ομορφιάς, περιγράφοντας μία άσχημη προσωπική της εμπειρία, όταν το πρόσωπό της παραμορφώθηκε τόσο πολύ, που όπως είπε χαρακτηριστικά, “ήταν σαν να με είχαν τσακίσει στο ξύλο“.

Σε ένα διαφορετικό βίντεο, σε σχέση με όσα δημοσιεύει κατά καιρούς, η 41χρονη ποπ τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως “τελείωσε” πια με τα botox, με το υψηλό κόστος, το πρήξιμο στο μέτωπο και τις βελόνες, ως μερικούς από τους λόγους πίσω από την απόφασή της να τα σταματήσει.

Περιγράφοντας τη δυσάρεστη εμπειρία της, η Σπίαρς ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει για δύο εβδομάδες, αφού είχε μώλωπες, πρησμένο μέτωπο και πεσμένα φλέβαρα, ενώ κατέληξε στη μακροσκελή της ανάρτηση λέγοντας “f@@k botox, είναι φρικτό“.

Καθ’ όλη τη διάρκεια μάλιστα του βίντεο, η τραγουδίστρια είχε καλυμμένο το μέτωπό της με ένα κομμάτι σιλικόνης, που όπως αποκάλυψε είναι ο νέος τρόπος αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα