Δρούτσα: “Η Ηρώ δεν μπορεί να είναι διευθύντρια του Fame Story”

Διαβάζεται σε 2'
Εύη Δρούτσα
Εύη Δρούτσα PAPADAKIS PRESS

Η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα σχολίασε την κριτική επιτροπή του Fame Story και αποκάλυψε υπό ποιες συνθήκες θα συμμετείχε μόνιμα.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε για όλους και για όλα, ενώ σχολίασε την κριτική επιτροπή του Fame Story και απάντησε υπό ποιες συνθήκες θα συμμετείχε στη μουσική Ακαδημία.

Τα σχόλια για το Fame Story

Μιλώντας για το Fame Story, η γνωστή στιχουργός είπε πως τα παιδιά του φετινού talent show είναι έτοιμοι τραγουδιστές.

«Η Ηρώ είναι σπουδαία φωνή, αλλά δεν μπορεί να είναι διευθύντρια του Fame Story. Ο διευθυντής της σχολής πρέπει να είναι του ύψους και του βάθους, αν είναι όλη μέρα στο σπίτι για να καλύπτει τα θέματα των παιδιών. Νόμιζα πως η Ελένη Φουρέιρα όταν θα βγει δεν θα μπορέσει να μιλήσει αλλά τελικά έχει άποψη. Δεν μου αρέσει το ξανθό μαλλί σε κείνη, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Ο Light είναι καλός αλλά δεν μου άρεσε που δεν ήξερε τον Κωστή Μαραβέγια. Αν ο Νίκος Κοκλώνης με άφηνε να “ξεκλειδώσω” τις ψυχές των παιδιών τότε μπορεί και να μπω μονιμά στο Fame» είπε η Εύη Δρούτσα.

Όπως είπε, εάν έμπαινε θα μιλούσε τακτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς έχει μεγάλη εμπειρία.

Τι είπε για την Ελεονώρα Μελέτη

Αναφερόμενη στην Ελεονώρα Μελέτη, η Εύη Δρούτσα είπε πως την στεναχωρεί που έκανε παράπονα για την εποχή του «Πρωινού Καφέ» γιατί στον Ant1 της είχαν φερθεί πολύ ωραία. «Η Ελεονώρα την εποχή του “Πρωινού Καφέ” είχε πάνω από το κεφάλι της την υπέροχη Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία την πήγαινε παντού. Μπορεί να ξέφυγε σχετικά με τα παράπονα για εκείνη την εποχή. Είναι καλό παιδί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα