Έλλη Στάη: “Περιμένω τρίτο εγγόνι” – Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Διαβάζεται σε 2'
Έλλη Στάη
Έλλη Στάη Glomex/@Alpha

Για την σχέση της με τον χρόνο και την ομορφιά μίλησε η Έλλη Στάη, ενώ απάντησε στο αν της αρέσει να την φωνάζουν “γιαγιά” κι αποκάλυψε την ηλικία της.

Στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη (18/04) η Έλλη Στάη, στο πλαίσιο της θεματικής “πέντε προβεβλημένες γυναίκες σπάνε τα ταμπού και μιλούν για την ομορφιά όταν τα χρόνια της αθωότητας παρέλθουν”.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην σχέση της με τον χρόνο και στο πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά, δηλώνοντας: “Κάθε δεκαετία που αλλάζει, αρχίζει μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα που βλέπω στον καθρέφτη. Και αποδέχεσαι και κάποιες φθορές. Δεν μπορείς να μην το αποδεχτείς αυτό και δεν μπορείς να μην τις βλέπεις. Τις βλέπεις, τις αποδέχεσαι, τις εντάσσεις σε αυτό που συνολικά είσαι και προχωράς. Αν με ρωτήσεις εάν με πειράζει πιο πολύ να χάσω ένα κομμάτι από το μυαλό μου ή να χάσω κάτι από ρυτίδες και ζάρες, θα σου πω το δεύτερο και άσε μου το μυαλό μου ανέπαφο”.

Στη συνέχεια, η Έλλη Στάη αναφέρθηκε στη σχέση της ομορφιάς και του επαγγέλματος, μιλώντας και για το παρελθόν της. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω τη γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση”.

“Είμαι 70 χρονών ακριβώς!” δήλωσε, αποκαλύπτοντας την ηλικία της, ενώ σημείωσε: “Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά τα οποία αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση”.

Μεταξύ άλλων, η Έλλη Στάη αποκάλυψε πως θα γίνει και τρίτη φορά γιαγιά και μίλησε για τα εγγόνια της. Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Φυσικά και απαντάω στη λέξη γιαγιά. Όχι απλώς απαντάω… αν δεν με πούνε, πάω και τα ρωτάω “Είμαι η γιαγιά η Έλλη”! Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε γιαγιά. Έχω ζωντανή σχέση με τη ζωή. Αισθάνομαι 25 χρόνων“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα