Emilia Vodos: “Τρώω μόνο σαλάτες, παϊδάκια μια φορά τον χρόνο”

Διαβάζεται σε 1'
Emilia Vodos
Emilia Vodos Instagram/@emiliavodos

Η Emilia Vodos προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες και απάντησε, μεταξύ άλλων για τις διατροφικές της συνήθειες, που είναι πολύ συγκεκριμένες.

Σε εορταστική εκδήλωση σε μαγαζί στη Γλυφάδα παρευρέθηκε η πρώην παίκτρια του “I’m a Celebrity”, Emilia Vodos, την οποία γνωρίσαμε, αρχικά, μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”.

Η Emilia Vodos προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που βρίσκονταν εκεί, ενώ, απάντησε, μεταξύ άλλων για τις διατροφικές της συνήθειες, που είναι πολύ συγκεκριμένες.

Μ’ αρέσουν τα παϊδάκια, αλλά μια φορά το χρόνο, δεν μπορώ περισσότερο εγώ. Γενικά τρώω μόνο σαλάτες και βιολογικά προϊόντα. Από μικρή η μάνα μου με είχε σαν να είμαι στον στρατό. Με είχε με γιαούρτια και σαλάτες. Έτρωγα συγκεκριμένα πράγματα” δήλωσε.

Και πρόσθεσε: Δεν έχω ζυγιστεί στη ζωή μου ποτέ, αλήθεια σου λέω. Αν πάρω κιλά το καταλαβαίνω, το βλέπω πάνω μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Βλέπω τα μπούτια μου, την κοιλίτσα μου, οπότε λέω ότι τώρα πρέπει να μαζευτώ. Αλλά όχι, δεν ζυγίζομαι, δεν μου αρέσουν αυτά. Γιατί να ζυγιστώ; Με τρομάζει“.

Emilia Vodos: Το βίντεο με τις δηλώσεις της

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα