Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύεται και έδειξε το μονόπετρο

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύεται και έδειξε το μονόπετρο
H Ευγενία Δημητροπούλου INSTAGRAM @evgeniadimitropoulou

Η γνωστή ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, μιλώντας για τον επερχόμενο γάμο της, ενώ δε δίστασε να δείξει και το μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 22/1 η Ευγενία Δημητροπούλου, με την ηθοποιό να επιβεβαιώνει ότι παντρεύεται, καθώς δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Η ίδια, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, μιλώντας για τον επερχόμενο γάμο της, ενώ δε δίστασε να δείξει και το μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της.

“Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά”, είπε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Και συνέχισε: “Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα”.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα