Φέντεζ: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό με την Κιάρα Φεράνι – Τι απαντά για την απιστία

Διαβάζεται σε 3'
Φέντεζ
Φέντεζ Instagram/@fedez

Ο Ιταλός ράπερ Φέντεζ “έσπασε” τη σιωπή του για τον χωρισμό με την Κιάρα Φεράνι. Τι δήλωσε για το σκάνδαλο με τα Pandoro και τις φήμες για απιστία.

Σαν “κεραυνός εν αιθρία” έπεσε η είδηση – πριν από μερικούς μήνες – πως η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ χωρίζουν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 5,5 χρόνια γάμου.

Το δημοφιλές ζευγάρι, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στα social media, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τον γνωστό ράπερ να φεύγει, μάλιστα, από το σπίτι.

Η διάσημη Ιταλίδα influencer φιλοξενήθηκε στο talk show “Che Tempo Che Fa” στις αρχές Μαρτίου και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό, επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος της με τον Fedez περνάει κρίση – “την χειρότερη που έχουν περάσει μέχρι τώρα”, όπως είπε – ωστόσο, δήλωσε πως “δεν είναι οριστικός ο χωρισμός”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Τώρα, σειρά για να “σπάσει” τη σιωπή του πήρε ο Φέντεζ, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή “Belve” του Rai2, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (09/04) και αναφέρθηκε στον χωρισμό τους.

“Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια και, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να αντέξουμε” είπε ο Φέντεζ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε, αν η δικαστική διαμάχη της Φεράνι (για το σκάνδαλο με τα κέικ Pandoro) επηρέασε τον γάμο τους, με τον Φέντεζ να απαντά “Ναι, ναι, ναι, ναι” και να διευκρινίζει “Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε”.

“Το γεγονός ότι νευρίασα για ένα λάθος που δεν έκανα ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου. Αυτό που με έκανε να νιώθω άσχημα, ακόμα κι αν δεν είναι ο λόγος που χωρίσαμε, είναι ότι πρέπει να απαντήσεις για κάτι που έκανες. Και για να απαντήσεις πρέπει να περιμένεις άλλο άτομο να χειριστεί αυτό το πράγμα για σένα. Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε πολύ διαφορετικοί: θα το είχα χειριστεί διαφορετικά, θα είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου αμέσως”, είπε μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε:

Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: δεν υπάρχει δόλος, λυπάμαι που η Κιάρα αποφάσισε να αναλάβει όλη την ευθύνη όταν, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε και θα μπορούσε να εξηγήσει ότι οι ευθύνες, αν υπάρχουν, δεν είναι μόνο δικές της”.

Αναφορά με τις φήμες για απιστία, ο ίδιος απάντησε: “Είναι για γέλια. Μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, ότι (ο γάμος) μου είναι μια συγκάλυψη. Αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά”.

O Φέντεζ δεν σταμάτησε να αποκαλεί “γυναίκα του” τη Φεράνι σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέροντας πως το κάνει επειδή “νομικά είναι ακόμα έτσι”.

Στο τέλος της συνέντευξης, δακρυσμένος, ο Φέντεζ είπε για την Κιάρα Φεράνι: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, ό,τι κι αν συμβεί, η Κιάρα θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου, η πιο σημαντική γυναίκα στη δική μου ζωή, ανεξάρτητα από το αν η αγάπη μπορεί να συνεχιστεί ή όχι”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Σημειώνεται πως, εκτός από την σχέση του με την σύζυγό του, ο ράπερ και επιχειρηματίας μίλησε, επίσης, για τα ανήσυχα παιδικά του χρόνια, λέγοντας ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στα 18 του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα