Η Billie Eilish για το coming out της: “Δεν ήταν προφανές ότι μου αρέσουν τα κορίτσια;”

Διαβάζεται σε 2'
Billie Eilish
Billie Eilish AP

Η Billie Eilish εκμυστηρεύτηκε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι προχώρησε σε κάποια αποκάλυψη για την σεξουαλική της ταυτότητα. «Όταν είδα το άρθρο, σκέφτηκα “ω, υποθέτω σήμερα έκανα coming out”».

Η εκρηκτική Billie Eilish μίλησε ξανά για το coming out μετά την αποκάλυψή της για την έλξη της προς τις γυναίκες το προηγούμενο διάστημα.

Η βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση του Variety Hitmakers όπου μίλησε ξανά για το “coming out”, λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να προχωρήσει σε κάποια μεγάλη κίνηση ώστε να αποκαλύψει τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις. Μάλιστα, όπως είπε, θεωρούσε ότι είναι “προφανείς”.

“Kατά κάποιο τρόπο σκέφτηκα, ‘Δεν ήταν προφανές’; Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το ήξερε. Απλά δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτό. Απλά σκέφτομαι, ‘Γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε’; Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό, και απλά δεν μιλούσα γι’ αυτό. Ουπς” σχολίασε σύμφωνα με το Variety.

Όπως είπε, όταν είδε το άρθρο, σκέφτηκε “Ω, υποθέτω ότι σήμερα έκανα coming out”. “Εντάξει, ωραία. Είναι συναρπαστικό για μένα γιατί υποθέτω ότι ο κόσμος δεν το ήξερε, αλλά είναι ωραίο που το ξέρουν” συνέχισε και πρόσθεσε: “Είμαι υπέρ των κοριτσιών”.

Στο τεύχος Νοεμβρίου στο Variety, η Eilish μίλησε για τα συναισθήματά της για τις γυναίκες, λέγοντας στην Katcy Stephan του Variety: “Ποτέ δεν ένιωσα ότι μπορούσα να σχετιστώ πολύ καλά με τα κορίτσια. Τις αγαπώ τόσο πολύ. Τις αγαπώ ως ανθρώπους. Με ελκύουν ως άνθρωποι. Με ελκύουν πραγματικά”.

“Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου”, εξήγησε. “Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους και η παρουσία τους”.

Στην εκδήλωση των Hitmakers, η τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς στον Κινηματογράφο μαζί με τον αδελφό της Finneas για το “What Was I Made For”, που ακούγεται στην καλοκαιρινή επιτυχία “Barbie”.

Η Tiana DeNicola του Variety ρώτησε αν η οπτική της για το πώς αισθάνονται οι άλλες γυναίκες γι’ αυτήν έχει αλλάξει μετά τη δημοσίευση της ιστορίας. Η Eilish απάντησε: “Εξακολουθώ να τις φοβάμαι, αλλά νομίζω ότι είναι όμορφες!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα