Η επική συνάντηση της Ανθής Βούλγαρη με τον “Ρε Ματζόρε”, Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη

Η επική συνάντηση της Ανθής Βούλγαρη με τον “Ρε Ματζόρε”, Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη

Συνάντηση "κορυφής" στο χθεσινό επεισόδιο του The 2Night Show. Ανθή Βούλγαρη και Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ή αλλιώς "Ρε Ματζόρε", συζήτησαν σε πιο ήπιους τόνους για τον κορονοϊό.

Μία μεγάλη “έκπληξη” περίμενε την Ανθή Βούλγαρη το βράδυ της Τετάρτης, όταν στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show“, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεπρόβαλε ο «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης – του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.- και της προσέφερε λευκά μπαλόνια.

Ο Κωνσταντίνος ξεκινώντας ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο για το γνωστό περιστατικό κατά το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση, υποστηρίζοντας πως “μόλις είχε ξυπνήσει” και ότι εκείνη “του την είπε”. Οι δύο καλεσμένοι έκαναν πλάκα ανακαλώντας το περιστατικό που τους έκανε viral.

Στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη του απηύθυνε τον λόγο και τον ρώτησε σε σοβαρό τόνο γιατί, εν μέσω πανδημίας διοργάνωσε πάρτι. “Δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι εάν κάνουμε αυτά που μας λένε οι επιστήμονες, τότε θα βγούμε πιο γρήγορα από την κατάσταση την οποία ζούμε;”, συμπλήρωσε την ερώτησή της.

Ο Κωνσταντίνος στην απάντησή του αποπειράθηκε να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα της πανδημίας, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει τον λόγο και να του απαντάει ότι επειδή χάνονται πολλές ζωές, είναι μια περίοδος που πρέπει όλοι να σεβαστούμε τους κανόνες και ότι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version