Η φωτογραφία του Μαζωνάκη με τον Lindemann των Rammstein είναι το καλύτερο crossover που είδες σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Till Lindemann
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Till Lindemann Instagram@georgemazonakis

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντήθηκε με τον “χαμένο του αδερφό” Till Lindemann και τα social τραγουδάνε “Σαν δυο σταγόνες βροχής”.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει χιούμορ και φαίνεται.

Μετά το επικό promo βίντεο που ανέλαβε ο γνωστός τραγουδιστής για τη συναυλία των Rammstein που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη (30/05) και έβαλε “φωτιά” στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Μαζωνάκης απόλαυσε από κοντά το live των Γερμανών “αρχόντων” του industrial metal και έφυγε από το στάδιο με μία αναμνηστική φωτογραφία που έγινε όπως αναμενόταν viral.

Ουκ ολίγες φορές χρήστες του διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα σε εκείνον και τον frontman του συγκροτήματος, Till Lindemann και ίσως και για αυτό η επιλογή του Γιώργου Μαζωνάκη για το promo να μην ήταν καθόλου τυχαία.

Στο promo βίντεο ο Γιώργος Μαζωνάκης με ξανθά μαλλιά κάθεται στην πολυθρόνα του και υπό τους ήχους του τραγουδιού των Rammstein “Du Hast” καλεί σε ένα φροντιστήριο Γερμανικών αναζητώντας έναν δάσκαλο για ταχύρρυθμα μαθήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το πτυχίο.

Δείτε το βίντεο:

Ο γνωστός τραγουδιστής συνάντησε τον Till Lindemann και φωτογραφήθηκε μαζί του με τον Έλληνα τραγουδιστή να αναρτεί το στιγμιότυπο και να προκαλεί φρενίτιδα. Τα σχόλια από τους χρήστες των social media έπεσαν “βροχή” με πολλούς να αφήνουν κάτω από τη φωτογραφία στίχους του γνωστού τραγουδιού του Γιώργου Μαζωνάκη “Σαν δυο σταγόνες βροχής“, ενώ πολλοί… συγκινήθηκαν από την επανένωση των δύο “χαμένων αδερφών”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα