Η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε με σύμμαχο τον Tus

Η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε με σύμμαχο τον Tus
facebook/mina.arnaouti

"Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;" διερωτήθηκε η Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook αποφάσισε αρχικά να απαντήσει σε μηνύματα που δέχεται ακόμη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, λίγο μετά, σε ειρωνική διάθεση σχολίασε τις αναρτήσεις του Sin Boy, αναφέροντας πως… ξύπνησε illuminati και με περισσότερα λεφτά. Ο ράπερ Sin Boy είχε αναφερθεί στις δικές του αναρτήσεις στον Παντελή Παντελίδη και στο μοιραίο τροχαίο.

 

Μάλιστα, η Αρναούτη βρήκε “σύμμαχο” των ράπερ Tus, ο οποίος είχε ανοίξει πρόσφατα κόντρα με εκπροσώπους της “τραπ” σκηνής.

Συγκεκριμένα έγραψε η Αρναούτη:

“Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;

Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για τους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών).

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version