Η Τάμτα “έγινε” καλύτερη Μαρία Κάλλας από την Αντζελίνα Τζολί

Διαβάζεται σε 1'
Η Τάμτα “έγινε” καλύτερη Μαρία Κάλλας από την Αντζελίνα Τζολί
Η Τάμτα έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως είναι μετρ στις μεταμφιέσεις. Papadakis Press

Η Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει την Μαρία Κάλλας, για την ταινία με τίτλο «Maria». Η Τάμτα μεταμφιέστηκε Μαρία Κάλλας, για τις ανάγκες φωτογράφισης. Ποια το έκανε καλύτερα;

Η Μαρία Κάλλας είχε την τιμητική της σε όλον τον πλανήτη, μέσα στο 2023, έτος που συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση της.

Θα έχει την τιμητική της και στο εξώφυλλο νέου περιοδικού που κυκλοφορεί ως ένθετο με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

Για την ακρίβεια, το «Grace» θα κυκλοφορήσει με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα. Όλα θα είναι αφιερωμένα στην απόλυτη ντίβα με τη ζωή που ξεπερνά και τη φαντασία σεναριογράφων.Ισάριθμες celebrities κάνουν τη σχετική μεταμόρφωση.

Η μια είναι η Τάμτα, καλλιτέχνιδα που θα λέγατε πως είναι μετρ των μεταμορφώσεων. Όχι μόνο αυτών που αφορούν τη μόδα -’σκηνή’ στην οποία επίσης, έχει ξεχωρίσει- αλλά γενικά.

Να θυμίσουμε εδώ πως πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί, ως Μαρία Κάλλας, καθώς έχει συμφωνήσει να υποδυθεί την μεγαλύτερη ερμηνεύτρια όπερας στον κόσμο, στην ταινία με τίτλο «Μaria».

Μια σύγκριση του αποτελέσματος της μεταμφίεσης που έκανε η Τζολί και εκείνης που έκανε η Τάμτα, είναι αρκετή για να αναδείξει νικήτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα