Κατερίνα Καινούργιου: Αφαίρεσε τα fillers από το πρόσωπό της – “Τα θέλω όλα πιο φυσικά”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου Instagram@katken85

“Στροφή” κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς αποκάλυψε πως αφαίρεσε όλα τα “γεμίσματα” από το πρόσωπό της.

Ένα προσωπικό μήνυμα και κοπλιμέντο για το πόσο έχει ομορφύνει τελευταία έστειλε η Κατερίνα Ζαρίφη στην παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου με την ίδια να αποκαλύπτει μία ριζική αλλαγή που έχει κάνει τελευταία στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της, ενώ πριν λίγες ημέρες απάντησε στον τράπερ Hawk με αφορμή δηλώσεις του για τα πρότυπα στα social media και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Katerina”, ανέφερε πως η ίδια έκανε την πρώτη της πλαστική σε ηλικία 17 ετών, όταν αποφάσισε να αλλάξει τη μύτη της και στη συνέχεια, στα 21 της πήρε την απόφαση να βάλει στήθος.

Απαντώντας στο κοπλιμέντο της Κατερίνας Ζαρίφη, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως ο λόγος που τη βλέπει πιο όμορφη οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον έχει επιλέξει να είναι πιο φυσική και αρκείται μόνο σε κάποιες θεραπείες περιποίησης.

“Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα κλπ δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά. Οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου πιο απλό και δεν αρχίζεις τις ενέσεις, είναι καλύτερα τα πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα