Κατερίνα Λέχου: Η αποκάλυψη της ηλικίας της – Γιατί ο κόσμος είναι έξαλλος μαζί της

Διαβάζεται σε 3'
Κατερίνα Λέχου
Κατερίνα Λέχου Glomex/MEGA

Η Κατερίνα Λέχου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την υποκριτική, τη σειρά “Μάγισσα” και τον χρόνο που περνά. “Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από μένα” τόνισε.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” του MEGA βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της Δαμιανής Λάσκαρη στη δραματική σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1.

Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες” είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δεν κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση γιατί θέλω να διαλέγω, αλλά είχα την τύχη και να με διαλέξουν. Ο Λευτέρης Χαρίτος επέμεινε πάρα πολύ για να πω το “ναι” γιατί ήταν πολλά τα επεισόδια και δεν ήξερα αν θα μπορoύσα να ανταπεξέλθω. Δεν είχα δουλέψει ξανά σε τέτοιο φορμάτ” είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς “πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα με ρώτησε αν θέλω να το κάνω (σ.σ. να σκοτώσει το εγγόνι της). Η Δαμιανή είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα, στην ακραία της όμως μορφή. Κάνει τα πάντα για τα παιδιά της. Για τον ρόλο μου εμπνεύστηκα από τις παθογένειες της ελληνικής οικογένειας“.

Παράλληλα, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι, παρότι έχει αγαπήσει τον ρόλο της, την έχει κουράσει.

“Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια στο διαδίκτυο, με ενδιαφέρει η ζωντανή επαφή με τον κόσμο, μου μιλάνε στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ απογοητευμένος από μένα, μου λένε “δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς”. Και λέω ότι αυτό είναι η επιτυχία, ότι είναι έξαλλοι μαζί μου είπε αναφερόμενη στον ρόλο της Δαμιανής.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον χρόνο που περνάει σημείωσε ότι αυτό θα ήθελε να συμβαίνει “με χάρη”. “Επειδή έχω διαφορά χρόνων στην κάθε δουλειά που κάνω στην τηλεόραση βλέπω τον χρόνο που περνάει. Τρώω μια ήττα μικρή αλλά μετά λέω “μην ασχολείσαι με αυτά”. Στο θέατρο δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου”, συμπλήρωσε και τόνισε ότι στον χώρο της υποκριτικής βρίσκεται 36 χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, το σχολίασε λέγοντας:”36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει”.

“Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;” πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου. “Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο” σημείωσε η γνωστή ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα