Κάτια Ζυγούλη: “Ο Σάκης με ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα”

Κάτια Ζυγούλη: “Ο Σάκης με ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα”
Κάτια Ζυγούλη Youtube @katia's Stories

Η Κάτια Ζυγούλη με ένα βίντεο Q&A στο Youtube, απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών της. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

Η Κάτια Ζυγούλη ζήτησε από τους followers της στο Instagram να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις για ένα Q&A. Με ένα βίντεο στο Youtube τους απάντησε μεταξύ άλλων για το αν θα έκανε 5ο παιδί, το πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Ρουβά κι αν υπάρχει ρουτίνα στη σχέση τους.

“Πέμπτο παιδί δεν θα έκανα, γιατί δεν θα άντεχα. Αλλά αν συνέβαινε ένα υποψήφιο όνομα για κορίτσι θα ήταν το Άννα και και για αγόρι το Αντρέας, πρέπει να ξεκινάει από “Α”, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά.

Τον Σάκη τον συνάντησα πρώτη φορά σε ένα Χριστουγεννιάτικο event με πάρα πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι πρώτη φορά που συστηθήκαμε έπρεπε να ποζάρουμε για να βγάλουμε φωτογραφία.

Όταν πηγαίναμε προς τα τραπέζια μας ένιωσα δύο μάτια να με κοιτάνε. Γύρισα και τον τσάκωσα. Οπότε μάλλον γι’ αυτόν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

Το καλό στη σχέση μας είναι ότι δεν υπάρχει ρουτίνα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, κυρίως λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω κάθε βδομάδα είναι να τον “κλέψω” για μια ώρα και να τον βγάλω για φαγητό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα