Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Έχοντας στο πλευρό τους τα τέσσερα παιδιά τους αλλά και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Πραγματοποιήθηκε χθες ο γάμος της δεκαετίας! Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν επιτέλους να  επισημοποιήσουν τη σχέση τους μετά από 14 χρόνια.

Κουμπάροι τους ήταν το ζεύγος Βαρδή και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο κτήμα στην έπαυλη των οποίων τελέσθηκε και ο γάμος.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, προκειμένου να πάρουν την ευλογία του εν όψει των γάμων. Ο Ιερώνυμος ήταν και εκείνος που χοροστάτησε  στο μυστήριο του γάμου.

2+1 days #SakisKatia #MiaZoiMazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

2+ Σημερα #SakisKatia #MiaZoiMazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Το ζευγάρι μετρούσε αντίστροφα για το μυστήριο, με τους Ρουβά και Ζυγούλη να αναρτούν τις τελευταίες τους δραστηριότητες στα social ως “τυπικά ανύπαντροι”. Ο Σάκης Ρουβάς χαιρόταν την πισίνα του και έπινε με τους φίλους ενώ η μελλοντική του σύζυγος έκανε beaute για τον γάμο και ανάρτησε και φωτογραφία με το νυφικό λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

Μάλιστα, οι νεόνυμφοι χρησιμοποιούσαν το hashtag #miazoimazi που φαίνεται πως ήταν το moto του γάμου τους, εμπνεόμενο από παλιότερη επιτυχία του τραγουδιστή.

Ο χορός με τα παιδιά τους

Το ζευγάρι ζήτησε από τους εκλεκτούς καλεσμένους των γάμων του, αντί δώρου, να κάνουν μια δωρεά υπέρ του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, μιας πρωτοβουλίας της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην οποία αγγελιοφόρος είναι και ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς.

Στο τελευταίο άλλωστε live του X-Factor, οι παίκτες του talent show βγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το “σήμερα γάμος γίνεται” διασκευασμένο σε “Δευτέρα, γάμος γίνεται” κάνοντας έκπληξη στον παρουσιαστή.  “Κυρίες και κύριοι όπως καταλάβατε, τη Δευτέρα παντρεύομαι” είπε ο παρουσιαστής πριν αναγγείλει τους κριτές του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα