Λεωνίδας Κακούρης: “Η αδερφή μου πέθανε όταν ήταν 9 ετών”

Λεωνίδας Κακούρης: “Η αδερφή μου πέθανε όταν ήταν 9 ετών”
Ο Λεωνίδας Κακούρης στο "Ενώπιος Ενωπίω" youtube

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό στις "Άγριες Μέλισσες", μίλησε για τη σειρά, την παιδική του ηλικία και την προσωπική του ζωή στο "Ενώπιος Ενωπίω".

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“. Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό, μίλησε για την σειρά, για τον ιδιαίτερο ρόλο του, αλλά και για την παιδική του ηλικία και την προσωπική του ζωή με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στα παιδιά του και στη σχέση του μαζί τους.

“Η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει χτιστεί από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που είδα το ποδαράκι της κόρης μου να σηκώνεται από το λεκανάκι μέσα στο νοσοκομείο, όταν ήρθε σπίτι, που καθόμασταν και κοιτάγαμε με τη γυναίκα μου αυτό το πλάσμα και δεν ξέραμε πώς να το πιάσουμε, πώς να το αγγίξουμε και πώς να το βάλουμε να κοιμηθεί. Αυτή η σχέση χτίστηκε σιγά σιγά και νομίζω ότι χτίστηκε καλά. Τα πρώτα 7 χρόνια που είχε γεννηθεί η Ηλιάνα, είχα επιλέξει να κάνω λίγες θεατρικές παραστάσεις, να κάνω περισσότερες εκφωνήσεις, σπικάζ και ντοκιμαντέρ, όπου είχα μια πιο σταθερή πηγή εισοδήματος. Τον υπόλοιπο χρόνο φρόντιζα να περνάω χρόνο με την οικογένεια. Είναι αυτή η τεράστια ευκαιρία που έχουν οι γονείς να κάνουν μία επανεκκίνηση του εαυτού τους, μέσα από το ίδιο το μεγάλωμα των παιδιών τους. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, ακόμη και να γιατρέψω κάποιες πληγές ή κάποιες τρύπες που έβρισκε χώρο και έμπαινε το κρύο. Λειτούργησε ιαματικά στην ψυχή μου”.

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στον θάνατο της αδερφής του στην παιδική ηλικία, αλλά και στον θάνατο του πατέρα του την ημέρα που τον αναζητούσε για να του πει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο.

“Εγώ ήμουν 13 ετών, η αδερφή μου ήταν 9 ετών. Ήταν πολύ μικρούλα και δεν είχαμε και πάρα πολύ καιρό που είχαμε ενωθεί. Συνειδητοποιώ ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε αυτή η δυσκολία αντικειμενικά. Έφερα και ένα χρέος κατόπιν, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε με ένα ταξί που δούλευε και είχε το μισό. Άθελά του άφησε το χρέος. Πλήρωσε πολύ πιο άσχημα το γεγονός ότι δεν φορούσε ζώνη. Γιατί αν φορούσε ζώνη… Τριάντα χρόνια πριν, όμως, φορούσε κανένας Έλληνας ζώνη;”.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μάλιστα, προέβαλε στο στούντιο μερικές κοινές τους φωτογραφίες, με τον Λεωνίδα Κακούρη να αναφέρει συγκινημένος:

“Είμαστε ίδιοι τώρα που μας βλέπω. Οι φατσούλες είναι ίδιες. Πολλή αγάπη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα