Μαντόνα για την επική τούμπα: Δεν χτύπησα στα οπίσθια, χτύπησα στο κεφάλι

default image

Η θεαματική 'σαβούρα' της τραγουδίστρια στα Brit Awards έκανε το γύρο του κόσμου και φυσικά η τετραπέρατη Μαντόνα δεν το αντιμετώπισε σαν να μην συνέβη τίποτα. Βγήκε και μίλησε γι' αυτή χωρίς φόβο και πάθος (Vid)

Πρέπει να το παραδεχτείτε. Τα βίντεο με θεαματικές πτώσεις (επωνύμων και μη) είναι πηγή αστείρευτου γέλιου. Ειδικά όταν πρόκειται για τη Μαντόνα, η τούμπα κάνει το γύρο κόσμου με ταχύτητα φωτός. Η βασίλισσα της ποπ βρέθηκε καλεσμένη του Τζόναθαν Ρος και ο οικοδεσπότης δεν φοβήθηκε να ρωτήσει για το πέσιμο. Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε μήπως η όλη τούμπα ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο, αφού περιέργως συνέβη πάνω στη στιγμή που το νέο της τραγούδι έλεγε “άσε με να πέσω πάλι πίσω”. Η Μαντόνα απάντησε πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν προμελετημένο, αφού όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ένας γιατρός την εξέτασε μετά το show για πιθανή διάσειση.

“Δεν ξαναγράφω στίχους με τέτοιο περιεχόμενο πια” ανέφερε σημειώνοντας και εκείνη την ειρωνεία του συγχρονισμού της πτώσης με το περιεχόμενο του τραγουδιού και συμπλήρωσε. “Το σύμπαν προσπάθησε να μου δώσει ένα μάθημα νομίζω”.

Όταν ο παρουσιαστής παρατήρησε πως φάνηκε σαν να μην χτύπησε σοβαρά εκείνη είπε: “Δεν χτύπησα στα οπίσθια, χτύπησα στο κεφάλι” και ανέφερε πως ως τις 3.00 το πρωί υπήρχε γιατρός που την εξέταζε με τη χρήση φακού για να διαπιστώσει αν είχε υποστεί κάποιου είδους διάσειση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα