Μαραβέγιας: “Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας. Δεν πίνω – Τρώω μόνο ό,τι δίνει η γη”

Μαραβέγιας: “Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας. Δεν πίνω – Τρώω μόνο ό,τι δίνει η γη”
Ο Κωστής Μαραβέγιας στο The 2night Show Instagram (the2nightshow_ant1tv)

Ο ταλαντούχος μουσικός, Κωστής Μαραβέγιας, μίλησε για το καινούριο του τραγούδι, για τις σπουδές του στην Ιταλία και για τη γνωριμία του με τον Πάνο Μουζουράκη, μια γνωριμία που του άλλαξε τη ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show”με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος μίλησε για το διάστημα που έζησε στην Ιταλία, τη συνάντηση με τον Πάνο Μουζουράκη που του άλλαξε τη ζωή, το γεγονός ότι είναι βίγκαν, αλλά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Μιλώντας για τα χρόνια του στην Ιταλία όπου έζησε ένα διάστημα με τον αδελφό του κάνοντας μαθήματα στο εργαστήρι του Έννιο Μορικόνε, ο ταλαντούχος μουσικός ανέφερε: “Θα μπορούσα να ζήσω στην Ιταλία αλλά έπρεπε να γυρίσω για να μην κηρυχθώ ανυπότακτος. Στην Ιταλία έπαιζα μουσική στον δρόμο, ήταν μεγάλη εμπειρία”.

Ακόμα αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Πάνο Μουζουράκη, μια συνάντηση που “του άλλαξε τη ζωή”. “Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου, εκεί όπου γνώρισα τον Πάνο Μουζουράκη. Τον είχα άχτι τότε. Μας πήρε και τους δύο. Δεν με θεωρώ κλασικό συμβατικό τραγουδιστή. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά, είναι η αγάπη μου”, είπε ο Κωστής Μαραβέγιας και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν 15 ετών ήμουν ραδιοπειρατής στο Αγρίνιο. Τον σταθμό τον είχαμε φτιάξει σε ένα κτήμα των γονιών μου δίπλα στο νεκροταφείο. Αισθάνομαι γεμάτος, έχω κι εγώ τα σκοτεινά μου, πενθώ τις απώλειες”, είπε ενώ συμπλήρωσε πως είναι vegan, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας. Δεν πίνω, δεν τρώω κρέας. Τρώω μόνο ό,τι δίνει η γη. Δεν τρώω τίποτα ζωικό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα