Μαύρο Ρόδο: Ο Μιχάλης Ταμπακάκης δίνει spoiler – “Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε”

Μαύρο Ρόδο: Ο Μιχάλης Ταμπακάκης δίνει spoiler – “Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε”
Μιχάλης Ταμπακάκης glomex

Όσα θα δούμε από εκείνον στη δραματική σειρά "Μαύρο Ρόδο" αλλά και το παρασκήνιο πίσω από το πρώτο φιλί ανάμεσα στον ίδιο και την Ελισάβετ που προκάλεσε φρενίτιδα αποκάλυψε ο Μιχάλης Ταμπακάκης.

Το “Μαύρο Ρόδο” έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και φαίνεται να εξελίσσεται σε δυνατό αντίπαλο στη μάχη της τηλεθέασης, με τις εξελίξεις των επεισοδίων να είναι καταιγιστικές.

Για αυτές αλλά και για τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού μίλησε ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του MEGA, Μιχάλης Ταμπακάκης, αποκαλύπτοντας όσα θα δούμε από τον ήρωά του στα επόμενα επεισόδια, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από το πρώτο φιλί ανάμεσα στον ίδιο και την Ελισάβετ που προκάλεσε χαμό στους χρήστες του Twitter.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, ο Μιχάλης Ταμπακάκης ανέφερε αρχικά πως έχει αγαπήσει τον χαρακτήρα που υποδύεται, καθώς είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του και όπως είπε, ξυπνάει και κοιμάται με αυτόν. Δίνοντας ένα spoiler για το μέλλον του Πέτρου Καστρινού στη σειρά, ο ίδιος αποκάλυψε πως “ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Και αυτό το συναντάμε και πολύ συχνά στη ζωή μας. Όταν σου λέει ο άλλος ‘μέχρι εδώ’, είναι μέχρι εδώ. Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τα όρια του άλλου και να το σεβαστείς; Το ότι ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ δεν τον κάνει κακό, αλλά ανώριμο και αλαζόνα”.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο περιβόητο φιλί του με την Ελισάβετ, με τον ίδιο να εξηγεί το παρασκήνιο πίσω από το φαινομενικό “στοίχημα” που έβαλε με τους φίλους του.

“Το στοίχημα ήρθε από την ανάγκη του να αποδείξει στους φίλους του κάτι, ενώ ταυτόχρονα αυτός το κάνει γιατί έχει πάθει κάτι […] ντρέπεται να πει στους φίλους του ότι του αρέσει η καλόγρια, βρίσκει μία πολύ καλή αφορμή να το συνδυάσει και να νομίζουν και οι φίλοι του ότι την προσεγγίζει για το στοίχημα. Το στοίχημα είναι πρόφαση. Αφού την είδε και ‘έπαθε κακό'”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα