Μελίνα Μακρή: “Πήρα 10 κιλά όταν έφυγα από τους Vegas, λόγω του θυρεοειδή μου”

Μελίνα Μακρή: “Πήρα 10 κιλά όταν έφυγα από τους Vegas, λόγω του θυρεοειδή μου”
Η Μελίνα Μακρή Glomex

Η Μελίνα Μακρή μίλησε για την αποχώρησή της από τους «Vegas», το πρόβλημά της με τον θυρεοειδή και τα κιλά που πήρε εξαιτίας του σε συνδυασμό με την στεναχώρια της.

Η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή εξέφρασε τα συναισθήματά της μετά την αποχώρησή της από το δημοφιλές ποπ συγκρότημα “Vegas”, ενώ μίλησε για το πρόβλημά της με τον θυρεοειδή και τα κιλά που πήρε, ενώ απάντησε για το αν θα πήγαινε στη Eurovision.

“Εκτός του ότι μέσα μου ένιωθα πάρα πολλή θλίψη, γιατί έφευγα από κάτι που για μένα ήταν οικογένεια, κάτι σαν σπίτι, κάτι που χτίσαμε από το μηδέν με τα παιδιά. Πέρασα δύσκολα εκείνη την περίοδο, έκανε έξαρση ο θυροειδής μου και πήρα βάρος, πήρα 10 κιλά. Τον είχα ήδη και σε συνδυασμό με την στεναχώρια επιδεινώθηκε”, δήλωσε για το πώς την επηρέασε η αποχώρησή της.

Επίσης, η Μελίνα ανέφερε πως έχει πάρα πολλά κομμάτια στο συρτάρι μου, τα οποία μπορεί να φτάνουν τα 200, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κράτησε για την ίδια το επιτυχημένο τραγούδι «Τους είπες πως» και γιατί το έδωσε στη Μαλού, είπε: “Γιατί είναι ένα ύφος που δεν είναι ακριβώς “εγώ”. Θέλω να έχω ένα ύφος που να είναι δικό μου και να το έχω δημιουργήσει εγώ”.

Όσο για την προσωπική της ζωή, δήλωσε πως με τον σύζυγό της είναι μαζί 11 χρόνια, καθώς και πως έχει στα σχέδιά της να κάνουν παιδάκι σύντομα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version