Οι Μπέκαμ στην Ελλάδα: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι

Οι Μπέκαμ στην Ελλάδα: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι
Οι Μπέκαμ στην Ελλάδα Instagram

Το ζευγάρι μοιράστηκε με τους ακολούθους του τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τη χώρα μας στο εξωτερικό με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ στηρίζουν την Ελλάδα και επιλέγουν τον ελληνικό ήλιο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς τους, ενώ δεν ξεχνούν να ανεβάζουν εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram, διαφημίζοντας τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Πριν από λίγες ώρες η Βικτώρια ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, σχολιάζοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι τον αγαπά..

Λίγο μετά, η Βικτώρια ανάρτησε και μια ακόμη φωτογραφία με τους γονείς της και τον Ντέιβιντ, γράφοντας “Ο οικογενειακός χρόνος είναι πραγματικά τα πάντα. Σας αγαπάμε τόσο πολύ!!”.

Από την άλλη, ο διάσημος πρώην μεγάλος αστέρας των γηπέδων ανέβασε μια φωτογραφία με την μητέρα του, που στη λεζάντα της φωτογραφίας σχολίασε πόσο πολύ χαίρεται που περνά χρόνο μαζί της…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα