Πανταζής: “Ήμουν με μια κοπέλα, βγήκε ο πρώην της από τη φυλακή και ήρθε να με σκοτώσει”

Πανταζής: “Ήμουν με μια κοπέλα, βγήκε ο πρώην της από τη φυλακή και ήρθε να με σκοτώσει”
Ο Λευτέρης Πανταζής στο The 2night show Glomex

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη νύχτα, τα πάθη του και την Κόνι Μεταξά. Επίσης, περιέγραψε δύο ακραία περιστατικά που συνέβησαν στη ζωή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή κορονοϊού ήταν την Πέμπτη (05/11) ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε για την αναστολή των νυχτερινών κέντρων λόγω κορονοϊού, την κόρη του Κόνι Μεταξά, τη συμμετοχή του στο J2US και την καριέρα του.

“Η νύχτα είναι δύσκολη, αλλά εγώ είμαι άνθρωπος της μέρας. Εδώ και 50 χρόνια ξυπνάω στις 10 το πρωί. Δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν κάνω ναρκωτικά. Τα δοκίμασα όλα, αλλά δεν μου κάνουν. Εμένα το πάθος μου είναι οι γυναίκες και το τραγούδι”, δήλωσε ο “The 2night show”.

Μιλώντας για την αγαπημένη του κόρη, περιέγραψε τη μέρα που πήγε απροειδοποίητα στο σπίτι της στην Αμερική για να τη δει, ενώ ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές, που θα χρειαστεί επέμβαση.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής περιέγραψε και δύο ακραία περιστατικά που συνέβησαν στη ζωή του. Περιέγραψε μια ιστορία, όπου υπήρξε αγαπητικός μιας κοπέλας και όταν ο πρώην σύντροφός της βγήκε από τη φυλακή, πήγε να τον βρει και ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά και μία άλλη όπου δύο άντρες τον πήραν σηκωτό καθώς τραγουδούσε και τον πήγαν στο πρώην αφεντικό του.

Σχετικά με τον κλάδο του που πλήττεται από τα μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού, δήλωσε πως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για όσους εργάζονται στη νύχτα.

“Στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πώς να τους βοηθήσω”, είπε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα