Πάρις Χίλτον: Δεν άλλαξε πάνα στον γιο της για ένα μήνα – Θύελλα αντιδράσεων

Διαβάζεται σε 2'
Η Πάρις Χίλτον με τον γιο της
Η Πάρις Χίλτον με τον γιο της Instagram/@parishilton

Αντιδράσεις προκάλεσε η Πάρις Χίλτον για τη δήλωση ότι “φοβόταν να αλλάξει πάνα στον γιο της”, γι’ αυτό και δοκίμασε να το κάνει πρώτη φορά, ένα μήνα μετά τη γέννησή του.

Σωρεία αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων προκάλεσε μια δήλωση της Πάρις Χίλτον κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν του “Paris in Love”, του ριάλιτι που επικεντρώνεται στη ζωή της “χρυσής” κληρονόμου.

Συγκεκριμένα, σε μία σκηνή, η Πάρις Χίτλον παραδέχτηκε στην αδερφή της, Νίκη Χίλτον, πως δεν ξέρει πώς να αλλάζει την πάνα του γιου της, Φοίνιξ. Η ίδια εξομολογήθηκε πως φοβόταν, γι’ αυτό και για ένα μήνα δεν προσπάθησε καν να το κάνει.

Σε ένα βίντεο – το οποίο έγινε viral αυτή την εβδομάδα μετά τη δημοσίευσή του στο TikTok – φαίνεται η Πάρις να λέει στην αδερφή της: “Μήπως να μάθω πώς να του αλλάζω την πάνα;”. “Είπα ότι δεν θα το έκανα στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα. Οτιδήποτε για τον Φοίνιξ” πρόσθεσε, απευθυνόμενη στον γιο της.

“Εντάξει, φοβάμαι” λέει η Πάρις. “Δεν το έχεις κάνει ποτέ;” αναρωτιέται η αδερφή της, με εκείνη να απαντά αρνητικά. “Η μητρότητα σημαίνει ότι πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου” δηλώνει η Νίκη, δείχνοντάς της παράλληλα πώς να το κάνει, ενώ στο πλευρό τους ήταν και η Τζένα, η νταντά του μικρού Φοίνιξ.

Όταν γυρίστηκε η σκηνή αυτή, ο Φοίνιξ ήταν 32 ημερών, ενώ, υπενθυμίζεται πως η Πάρις Χίλτον απέκτησε πριν από μερικές μέρες και ένα κοριτσάκι, επίσης, μέσω παρένθετης μητέρας.

Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με χρήστες του TikTok να σχολιάζουν αρνητικά την στάση της Πάρις Χίλτον.

“Οι πλούσιοι άνθρωποι είναι τόσο εκτός επαφής με την πραγματικότητα που αυτό είναι πραγματικά λυπηρό”, “Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα με σταματούσε να ασχολούμαι με το δικό μου μωρό. Η αποσύνδεση εδώ είναι τρομακτική”, “Νομίζει ότι είναι κατοικίδιο. Τόσο μεγάλη αποσύνδεση μεταξύ της μαμάς και του μωρού… τόσο λυπηρό” ήταν μερικά από τα σχόλια.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα