Πατρίσια Αρκέτ: “Μην αφήσετε τον Τραμπ να νικήσει”

Πατρίσια Αρκέτ: “Μην αφήσετε τον Τραμπ να νικήσει”
Πατρίσια Αρκέτ AP

“Το δικαίωμα των γυναικών να επιλέγουν κρέμεται από μία κλωστή. Μην αφήσετε τον Τραμπ να νικήσει”, τόνισε η ηθοποιός Πατρίσια Αρκέτ.

Η Πατρίσια Αρκέτ άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα της κλιματική αλλαγής και των δικαιωμάτων των γυναικών.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κάνει τίποτα παρά να επιταχύνει πολιτικές που προκαλούν την κλιματική αλλαγή και για άλλα τέσσερα χρόνια η κατάσταση θα επιδεινωθεί”, έγραψε σε σειρά από tweets με τα οποία καλούσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν το Δημοκρατικό Κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

“Πείτε όχι στον μαζικό αφανισμό και την καταστροφή του πλανήτη μας. Ψηφίστε Δημοκρατικό υποψήφιο”.

Η Πατρίσια Αρκέτ οραματίστηκε το μέλλον με έναν “Δημοκρατικό στο Λευκό Οίκο” και πλειοψηφία Δημοκρατικών στη Γερουσία και στη Βουλή των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια τόνισε τη σημασία των δικαιωμάτων αναπαραγωγής προσθέτοντας: “Το δικαίωμα των γυναικών να επιλέγουν κρέμεται από μία κλωστή. Μην αφήσετε τον Τραμπ να νικήσει”.

Η ηθοποιός σε άλλο tweet αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάικλ Μπλούμπεργκ από τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας στηρίζοντας τους Τζο Μπάιντεν και Ελίζαμπεθ Γουόρεν. Η Ελίζαμπεθ Γουόρεν εν τω μεταξύ τερμάτισε την προεκλογική εκστρατεία της.

Τρεις Δημοκρατικοί παραμένουν στην κούρσα για το χρίσμα, Τζο Μπάιντεν, Μπέρνι Σάντερς και Τούλσι Γκάμπαρντ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα