Ρουσλάνα: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια της Eurovision το 2004

Ρουσλάνα: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια της Eurovision το 2004
Η Ρουσλάνα στη Eurovision το 2004 AP

Η Ρουσλάνα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο το 2004 με το τραγούδι της "Wild Dances" που πήρε την 1η θέση στη Eurovision. Σήμερα είναι 47 ετών, παραμένει παθιασμένη και συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική.

Η Ρουσλάνα Στεπάνινβα Λυζίτσκο υπήρξε η νικήτρια της Eurovision το 2004 εκπροσωπώντας την Ουκρανία με το τραγούδι “Wild Dances”, το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία και ακούγεται από τότε μέχρι και σήμερα.

Το performance της Ρουσλάνα και της ομάδας της είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς ήταν ντυμένες σαν αμαζόνες, το σκηνικό ήταν φλογερό και η χορογραφία τους ήταν γεμάτη πάθος.

Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν 31 χρονών όταν ανέβηκε στη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού και σάρωσε τα πάντα, καταφέρνοντας να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, η Ρουσλάνα είναι 47 ετών και ο χρόνος μοιάζει να μην έχει περάσει από πάνω της, καθώς είναι εξίσου γοητευτική με τότε και διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο κορμί με κοιλιακούς.

Η ίδια γυμνάζεται συχνά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ απολαμβάνει τις εκδρομές και συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική.

Το τελευταίο της διεθνές άλμπουμ με τίτλο “My Boo! (Together!)” κυκλοφόρησε το 2013, ενώ πέρα από τη μουσική, έχει κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και σε μερικές ταινίες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα