Ροζ σκάνδαλο μέλους των Spice Girls: “Με κατέγραψε σε 64 sex tapes – Έχω κενά μνήμης”

Ροζ σκάνδαλο μέλους των Spice Girls: “Με κατέγραψε σε 64 sex tapes – Έχω κενά μνήμης”
Οι Spice Girls στα Billboard Music Awards - Φωτογραφία αρχείου ASSOCIATED PRESS

Έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην σύζυγου της για σωματική βία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις διαστάσεις της κακοποίησης που δεχόταν από τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε, δίνει μέσω του νέου της βιβλίου με τίτλο «Brutally Honest» η γνωστή τραγουδίστρια Melanie B, μέλος των Spice Girls και κριτής στο βρετανικό The Voice.

H 43χρονη σήμερα Mel B αποκαλύπτει ότι ο “αγαπημένος” της την εξωθούσε σε ερωτικά τρίγωνα με την νταντά των παιδιών, αλλά και άλλες γυναίκες. Χωρίς μάλιστα να έχει τη συγκατάθεσή της μαγνητοσκοπούσε πολλές από τις συνευρέσεις τους με τα sex tapes να φτάνουν συνολικά τα 67! Η τραγουδίστρια μάλιστα όταν είδε κάποιες σκηνές δήλωσε ότι δεν είχε μνήμη να κάνει τα όσα διαδραμματίζονται. Στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η Mel B αναφέρει: «Έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», ενώ στο βιβλίο περιέγραψε τη σκηνή όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η “Scary Spice” έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην σύζυγου της για σωματική βία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Ο γάμος του Spice Girl και του Μπελαφόντε έγινε το 2007 και το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2017. Στα 10 χρόνια που ήταν μαζί, υπολογίζεται ότι έκαναν ερωτικά τρίγωνα με τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες αυτές αποκαλύψεις όσο και η κυκλοφορία του βιβλίου συμπίπτουν χρονικά με την ανακοίνωση επανένωσης -μετά από μια δεκαετία – των Spice Girls και την έναρξη της βρετανικής περιοδείας τους…

Η Melanie B AP

Στιγμιότυπο ενός από τα sex tape:

Με τον πρώην σύζυγο, Στίβεν Μπελαφόντε:

 

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version