Σπύρος Παπαδόπουλος: “Θα ξαναέκανα σποτ για την πανδημία”

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Θα ξαναέκανα σποτ για την πανδημία”
Σπύρος Παπαδόπουλος NDP PHOTO AGENCY

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το σποτ κατά του κορονοϊού και τους καλεσμένους της εκπομπής "Στην υγειά μας". Τόνισε ότι θα συμμετείχε ξανά σε καμπάνια, αν ήξερε ότι θα βοηθήσει.

Ότι θα έκανε ξανά σποτ για την πανδημία είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε παίξει στο διαφημιστικό για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” κατά τη διάρκεια της καραντίνας την άνοιξη.

Αν θεωρήσω ότι θα βοηθήσω, ναι θα το ξανακάνω. Αν πειστώ, δηλαδή. Γιατί και στο πρώτο αυτό είχα πει, ότι εγώ δεν μπορώ να πάρω στους ώμους μου το βάρος να κλείσω τον κόσμο μέσα. Και με πείσανε, δυστυχώς”, ανέφερε χαρακτηριστικό ο ηθοποιός.

Παράλληλα, μιλώντας για το αν θα δούμε νέους καλεσμένους στη μουσική εκπομπή “Στην υγειά μας”, ο παρουσιαστής και οικοδεσπότης είπε πως “υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν και κάποιοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν”.

Ανέφερε, μάλιστα, πως δεν παρακολουθεί καθόλου τηλεόραση και ότι το μόνο μου γνωρίζει είναι πως πάνε καλά οι “Άγριες Μέλισσες”, παρόλο που δεν το έχει δει ποτέ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα