Στη Ρόδο ο Σάββας Πούμπουρας για τις φωτιές – Η έκκληση στο διαδίκτυο

Στη Ρόδο ο Σάββας Πούμπουρας για τις φωτιές – Η έκκληση στο διαδίκτυο
Σάββας Πούμπουρας Instagram

Ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του πως ταξίδεψε στη Ρόδο ώστε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Στη Ρόδο βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Σάββας Πούμπουρας, λόγω της δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται το νησί, καθώς οι φωτιές μαίνονται για έβδομη ημέρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να βοηθήσει μαζί με άλλους συνεργάτες του την κατάσταση και ταξίδεψε στην Ρόδο την Δευτέρα.

Ο ίδιος αρχικά ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ανακοίνωσε στους ακολούθους του πως πηγαίνει στο νησί για να βοηθήσει όπως μπορεί.

“Φιλαράκια καλησπέρα. Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με τη στήριξη των εταιριών που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου, όποτε χρειάζεται για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε την κουζίνα μας, στην κουζίνα του παλιού νοσοκομείου εκεί όπου γίνονται τα συσσίτια για τους άπορους. Από εκεί θα χρειαστούμε ανθρώπους με οχήματα, που θα μεταφέρουν στις δομές τα τρόφιμα και τα προϊόντα. Θα σας επικοινωνήσω μέσα από stories τι θα χρειαστούμε και τι ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ“, λέει ο ίδιος στο βίντεο.

Στην συνέχεια αφού έφτασε στο νησί προχώρησε και σε άλλα Stories στα οποία δείχνει την κουζίνα που φαίνεται πως βρίσκεται για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα