Το “αντίο” του Γιάννη Πάριου στον Βασίλη Καρρά και το τραγούδι που τού αφιέρωσε

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιάννης Πάριος
Ο Γιάννης Πάριος EUROKINISSI

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε ο Γιάννης Πάριος τον Βασίλη Καρρά, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, σε νυχτερινή του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μίλησε για το τραγούδι «Το αδιέξοδο», το οποίο έγραψε ο Βασίλης Καρράς και το είχε ερμηνεύσει με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία τη δεκαετία του ’90 ξεκινούσε την πορεία της στο τραγούδι.

«Ήμουν μέσα στο στούντιο και τραγούδαγα στο ένα εγώ, στο δύο η Βανδή. Η Βανδή μόλις ξεκίναγε, ήταν ένα τραγούδι του αείμνηστου, του καλού παιδιού και του σπουδαίου τραγουδιστή, του Βασίλη Καρρά» είπε αρχικά ο Γιάννης Πάριος, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Στο τραγούδι είχε κάνει λάθος ο μαέστρος, καθώς το είχε γράψει σε αντρικό τόνο. Έρχεται ο Μάτσας και μου λέει “είναι καινούργια τραγουδίστρια (σ.σ. η Δέσποινα Βανδή), βοήθησέ την”. Μπαίνω, λοιπόν, μέσα, ακούω το τραγούδι και έτσι έγινε το ντουέτο» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος, δε, στον Βασίλη Καρρά, ο Γιάννης Πάριος είπε πως «σαν τραγουδιστές θα μας κρίνει η ιστορία, αλλά σαν άνθρωπο μπορούμε να τον κρίνουμε, ήταν αληθινός».

Μάλιστα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αφού ερμήνευσε το τραγούδι θέλοντας να τον τιμήσει, στο τέλος φώναξε «καλό παράδεισο», με τον κόσμο να ξεσπά πάλι σε χειροκροτήματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα