Τζέισον Αλεξάντερ: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τζέισον Αλεξάντερ: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Chris Pizzello/Invision/AP IMAGES

Ο άνδρας που υπήρξε παντρεμένος με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για 55 ώρες, συνελήφθη για stalking. Τι ισχυρίζεται η γυναίκα που τον κατήγγειλε.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ, πρώην σύζυγος της διάσημης pop star Μπρίτνεϊ Σπίαρς, συνελήφθη για stalking, καθώς φέρεται να παρενοχλούσε συστηματικά μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο άνδρας, που υπήρξε παντρεμένος για 55 ώρες με την τραγουδίστρια το 2004, φέρεται να έστελνε μηνύματα, να τηλεφωνούσε συνεχώς και να ακολουθούσε μια γυναίκα, ενώ αργότερα εμφανίστηκε και στο σπίτι της.

Σε σχετικά νομικά έγγραφα, αναφέρεται ότι ο Αεξάντερ την ακολούθησε για πρώτη φορά στο πάρκινγκ του γυμναστηρίου της στις 17 Ιουνίου. Η γυναίκα του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη, ενώ εκείνος συνέχισε και ενέτεινε τη δράση του.

Περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της, ενώ η γυναίκα ισχυρίζεται πως την πλησίασε και στην πισίνα του γυμναστηρίου τη στιγμή που η ίδια ήταν με το παιδί της.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, ο Αλεξάντερ “εισέβαλε” στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι, μεταδίδοντας μάλιστα σε live streaming την ενέργειά του και με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του.

Ο Αλεξάντερ αντιμετώπισε στο παρελθόν δύο κατηγορίες κακουργήματος για κλοπή αυτοκινήτου και πώληση κλεμμένης περιουσίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα