Βαγγέλης Αλεξανδρής στο 2Night Show: Το spoiler για Κυριάκο-Ουρανία στις “Άγριες Μέλισσες”

Βαγγέλης Αλεξανδρής στο 2Night Show: Το spoiler για Κυριάκο-Ουρανία στις “Άγριες Μέλισσες”
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο 2Night Show Glomex

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής ή αλλιώς ο Κυριάκος από τις "Άγριες Μέλισσες" για τον ρόλο του, τη σειρά, τα ταλέντα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής, τον οποίο το ευρύ κοινό γνώρισε ως τηλεοπτικό “Κυριάκο” στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του, την πορεία του, αλλά και την προσωπική του ζωή. 

Ο Βαγγέλης αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, στη “γυναίκα της ζωής του”, αλλά και στον γιο του που θα γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Επίσης, μίλησε για τις δουλειές και τα είδη τέχνης που έχει κάνει μέχρι σήμερα, από συγγραφή θεατρικού μέχρι ξυλοπόδαρα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό πληροφορίες για το περιβόητο κλαρίνο του “Κυριάκου”, ενώ έδωσε και το δικό του spoiler για τη συνέχεια της σειράς και το τι θα γίνει με το ζευγάρι, αφού η Ουρανία χώρισε τον Κυριάκο, απαντώντας σε μια απορία που όλοι οι τηλεθεατές είχαν. 

Όπως είπε: “Ο Κυριάκος δεν φεύγει από τη σειρά. Ο ρόλος συνεχίζει. Ο Κυριάκος την αγαπάει την Ουρανία. Δεν πρόκειται να την αφήσει σε ησυχία. Θα επιστρέψει και θα την διεκδικήσει. Είναι το στεφάνι του, τέλος”!

Επίσης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιέγραψε και ένα περιστατικό που του συνέβη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε πολυκατάστημα, από τηλεθεατές της σειράς:

“Είχαμε πάει με τη γυναίκα μου σε ένα πολυκατάστημα να ψωνίσουμε κάτι. Διαλέξαμε αυτό που θέλαμε και πήγαμε μπροστά στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος, του λέμε ότι θέλουμε αυτό και λέει “ωραία, το όνομά σας;” του λέω Βαγγέλης Αλεξανδρής και ακούω από μέσα “ή Κυριάκος Βαμβακάς”. Και έρχονται δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας, αγκαζέ, και πολύ σοβαρές. Γελάω εγώ, λέω γεια σας, καλή χρονιά. Και μου λένε “να ξέρεις ότι με αυτό που κάνεις στην Ουρανία, δεν συμφωνούμε καθόλου”. Γελάω εγώ και λέω “ναι, αλλά στην πραγματική μου ζωή με τη γυναίκα μου, το παιδάκι μας”. Κοιτάνε τη γυναίκα μου και της κάνουν… Μμμμ… Ότι δηλαδή αυτό το κάνω και στην πραγματική μου ζωή. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα”! 

Στο μεταξύ, το twitter συμπάθησε πάρα πολύ τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, γνωρίζοντάς τον καλύτερα μέσα από την εκπομπή, και ενθουσιάστηκε με όλα αυτά που έχει κάνει στη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα