Η Μις Ιταλία 2015 θεωρεί τον Michael Jordan ως την σημαντικότερη προσωπικότητα της χώρας

Η Μις Ιταλία 2015 θεωρεί τον Michael Jordan ως την σημαντικότερη προσωπικότητα της χώρας

Τη μία κοτσάνα μετά την άλλη εξακοντίζει η Μις Ιταλία. Μετά την επιθυμία της να ζήσει στη δίνη του παγκοσμίου πολέμου, αναγνώρισε τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα ως τη σημαντικότερη προσωπικότητα της ιταλική ιστορίας (vid)

Η Αλίτσε Σαμπατίνι είναι η νέα καλλονή που κατέκτησε την περασμένη Κυριακή τον τίτλο της Μις Ιταλία. Κι αυτό παρά το γεγονός πως έδωσε την πιο απίστευτη απάντηση στη διαδικασία των ερωτήσεων. Όταν λοιπόν το μέλος της κριτικής επιτροπής τη ρώτησε αν μπορούσε να ζήσει σε μια άλλη ιστορική εποχή, ποια θα ήταν αυτή, εκείνη απάντησε: "Το 1942".

Η Μις Ιταλία 2015 θεωρεί τον Michael Jordan ως την σημαντικότερη προσωπικότητα της χώρας

Η επιτροπή προβληματίστηκε από την απάντηση και τις ζήτησε διευκρινήσεις. Γιατί να διαλέξει κάποιος να θέλει να ζήσει κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, στην Ιταλία του Μουσολίνι; Και η Σαμπατίνι απάντησε, δίνοντας σε όλους το τελειωτικό χτύπημα: "Έχουν γραφτεί τόσα και τόσα στα βιβλία, σελίδες και σελίδες που θα ήθελα να βιώσω πως ήταν εκείνη εποχή. Άλλωστε επειδή είμαι γυναίκα δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσω".  Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν. Δείτε το βίντεο:

Η αμφιλεγόμενη απάντηση πάντως, δεν στάθηκε ικανή για να στερήσει από την όμορφη πρώην μπασκετμπολίστρια το στέμμα. Φυσικά, η απάντηση προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις στο twitter με καυστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Η Σαμπατίνι απεικονίζεται πλάι στο Μουσολίνι ή να λέει "Μου αρέσει η μυρωδιά των ναπάλμ το πρωί". Άλλοι πάλι βάζουν γυναίκες του ισλαμικού κράτους να λένε: "Θα ήθελα να ζω σε όποια εποχή να ναι, αρκεί να ζω".

Δεν άργησε φυσικά να έρθει και το βίντεο παρωδία, με τους τύπους να τρολάρουν ασύστολα, παριστάνοντας το "κοντρολ", σύστημα εγκεφάλου της καλλονής που προσπαθεί να δώσει τις απαντήσεις για εκείνη. Δείτε το βίντεο:

Ο Michael Jordan και η ιταλική ιστορία

Πριν καλά, καλά κοπάσει όμως η γκάφα με το 1942, η Αλίτσε χτύπησε ξανά. Την Τρίτη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό κλήθηκε να απαντήσει σε μια ακόμη ερώτηση παγίδα. Ποια ιστορική προσωπικότητα της Ιταλίας εκτιμάς περισσότερο, ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να λάβει την απάντηση που αποστόμωσε για άλλη μια φορά όλη τη χώρα: Τον Michael Jordan.

SHARE:

24Media Network