MasterChef: Απίστευτες ανατροπές και απανωτές μάχες – Ποια ομάδα κέρδισε

MasterChef: Απίστευτες ανατροπές και απανωτές μάχες – Ποια ομάδα κέρδισε
MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Απίστευτες ανατροπές είχαμε την Τρίτη στο MasterChef. Οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα από τις βαθμολογίες, ενώ ακολούθησε μαραθώνιος δοκιμασιών.

Τις βαθμολογίες τους στην ομαδική δοκιμασία έμαθαν από τους κριτές οι παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Τρίτης. Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, που έλαβε χώρα στο ΚΠΙΣΝ και είχε “ευρωπαϊκό αέρα”, οι διαγωνιζόμενοι είχαν χωριστεί σε τρεις (και όχι σε δύο) ομάδας: ήταν οι μπλε, οι κόκκινοι και οι πράσινοι.

Στο συμβούλιο οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα,καθώς η διαδικασία αυτή τη φορά είναι διαφορετική, και τότε έγινε μια μεγάλη ανατροπή, που δεν περίμενε κανείς, καθώς δύο από τις τρεις ομάδες είχαν ισοβαθμία. Συγκεκριμένα, τις υψηλότερες βαθμολογίες έλαβαν οι μπλε και οι πράσινοι, οι οποίοι συνέχισαν σε ένα μαγειρικό ντέρμπι που θα έκρινε το ποια ομάδα θα κερδίσει και θα βγει εκτός σπιτιού με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Η αγωνία δεν σταμάτησε στιγμή, καθώς ακολούθησε γευσιγνωσία με την κάθε μία από τις δύο ομάδες να επιλέγει έναν παίκτη της για να λάβει μέρος. Ο Τζον από τους μπλε και η Μάρλεν από τους πράσινους αναμετρήθηκαν στη γευσιγνωσία μιας σούπας, με τον Τζον να βρίσκει τελικά τα περισσότερα υλικά και την μπλε ομάδα να είναι η νικήτρια. Η ομάδα βγήκε στο εστιατόριο SIMUL, ενώ γνώρισε και τον περσινό νικητή Μανώλη Σαρρή.

Και ενώ οι μπλε ήταν εκτός, οι κόκκινοι και οι πράσινοι έμειναν στο πλατό του Star για να συνεχίσουν τις “μάχες”, που διαδέχονταν η μία την άλλη. Η δοκιμασί στηρίχθκε σε μια αγωνιώδη σκυταλοδρομία από τηγανητά αυγά και pancakes, η οποία ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη. Εν τέλεια και μετά από πολλές ανατροπές, η πράσινη ομάδα ήταν κέρδισε την ασυλία, ενώ η κόκκινη με τους Σταυρή, Σταύρο, Γιώργο και Κώστα θα μαγειρέψει την Τετάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα