Οι Νίκοι

default image

Αν για κάποιο λόγο σας έλειψε, από αύριο και κάθε βράδυ εκτός ΣΚ, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα κάνει enter (sic) σε ότι σας ενδιαφέρει και σας αφορά από την Ελλάδα και τον κόσμο

ALPHA
Δύο νέες Τούρκικες σειρές έρχονται στον Alpha (Ρώτα την αγάπη, Λάλε έρωτας στην Κωνσταντινούπολη). Οι τηλεθεατές ακόμα να φύγουν.

enikos
Εκπομπές θα κάνει ο Χατζηνικολάου στο  σάιτ του, διαβάζουμε στο Παρόν. Θα λέει και τα ζώδια;

Μουσική
Ωραιότατο  mashup Smiths με Lana Del Ray.

ΣΚΑΪ στις 8
Αν για κάποιο λόγο σας έλειψε, από αύριο και κάθε βράδυ εκτός ΣΚ, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα κάνει enter (sic) σε ότι σας ενδιαφέρει και σας αφορά από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το ωραίο είναι πως δεν θα βγαίνει στις 8 όπως φαντάζεστε από τον τίτλο της εκπομπής αλλά ένα τέταρτο νωρίτερα. Παιχνιδιάρης.

Ραδιόφωνο
Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Ο Real με ποσοστό 13,5% (11% τον περασμένο μήνα) πέρασε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω το ΣΚΑΪ με πσοστό 12,1%. Οι Άρης και Μπάμπης πλέον κοιμούνται στο σταθμό.  Αυτά για το διάστημα 30/1 – 26/2 και σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Οι υπόλοιποι έλαβαν, Μελωδία 9%, Ρυθμός 8%, Red και Nova Σπορ από 7,4%, Dee Jay 7,1%

Tumblr of the Day
The Lively Morgue .

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα πούλησε 177 χιλ. φύλλα και ήταν ως συνήθως στην κορυφή. Ακολούθησαν το Έθνος με 127, η Real με 121, το Βήμα με 113 χιλ. Ακόμα, 98 χιλ. είχε η Καθημερινή, 34 η Δημοκρατία και 25 χιλ. φύλλα ο Ελεύθερος Τύπος.

Tweet: Add to favorites
Πας και χαλάς τη ζαχαρένια σου από δω κι από κει . Γύρνα πίσω να βρεις την υγειά σου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Έλα ντε. Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές .

Σινεμά
Το επίσημο μπλογκ για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις του πολυαναμενόμενου The Hobbit.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 20 με 26 Φεβρουαρίου το MEGA είχε μια μικρή πτώση αλλά τερμάτισε 1ο με ποσοστό 22,7%. μείωσε τη διαφορά ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 19,2%, ενώ 2ος βγήκε ο ALPHA με 12,5%. Στο 11,1% το STAR, 7,1% η ΝΕΤ, 6,8% ο ΣΚΑΪ. ΕΤ3 και ΕΤ1 είχαν 3,6% και 2,3% αντίστοιχα.

Treasure Link
Visual News

Φωτό της ημέρας
Οι φωτογραφίες που κέρδισαν το διαγωνισμό της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα