Παπακαλιάτης, Alter και Comicdom

default image

Ο Χριστόφορός μας επιστρέφει με νέα σειρά και όλοι είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχθούμε!

Θέλω και την κόρη σου
Σχεδόν έτοιμη η νέα δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πρεμιέρα της νέας σειράς, “Θέλω και την Κόρη σου”, στο MEGA είναι το Μάιο ενώ η ιστορία που θα μας ταξιδέψει ο καλλιτέχνης ευφάνταστη. Ο Τάκης είναι νέος και ωραίος και ερωτεύεται μια ζουμερή 50άρα με όνομα Μίλφα. Μετά από ένα τρελό καλοκαίρι στη Μύκονο ο ήρωας της σειράς πηγαίνει στο σπίτι της ηρωίδας για να γνωρίσει την κόρη της από προηγούμενο γάμο, ονόματι Νύμφη. Η συνέχεια στις οθόνες σας.

Κυριακάτικες
Την άλλη Κυριακή η Real news θα κυκλοφορήσει με δώρο ένα σκληρό δίσκο 1 ΤΒ. Θα περιέχεται όλη η δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πάριου.
Μη χάσετε την άλλη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα. Στην έκδοση των 4,26 ευρώ θα έχει ένα κατσίκι 12,5 κιλά. Η σούβλα δίνεται και στην έκδοση των 1,91 ευρώ.

Ίντερνετ
Μερικά ωραία πρωταπριλιάτικα στο διαδίκτυο.

Τηλεθέαση
Την έκπληξη έκανε το Alter την περασμένη εβδομάδα και με ποσοστό 33% τερμάτισε στην 1η θέση. Η Nielsen νόμιζε πως έγινε λάθος με τα μηχανάκια αλλά αποδείχτηκε πως οι τηλεθεατές προτιμούν να βλέπουν το σήμα με τι χρωματιστές γραμμές από το να αποβλακώνονται με το πρόγραμμα των υπόλοιπων σταθμών.

Ελλάδα Bay
Μπράβο στην κυβέρνηση για τη γενναία απόφαση.

Tumblr of the Day
No lies. Just love .

Ραδιόφωνο
Μην αντέχοντας να είναι στη 2η θέση ο Άρης και ο Μπάμπης από αύριο Δευτέρα θα κάνουν 24ωρες εκπομπές στο σταθμό του Σκάι για να σώσουν την παρτίδα. Λέγεται μάλιστα πως θα μιλούν χυδαία για τη Μέρκελ και το μνημόνιο. Συντονιστείτε.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από το Comicdom που πήγαμε το πρωί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα