Ρένια Λουϊζίδου στο 2Night Show: “Ήταν άγριο που έριξαν μαύρο στο MEGA τη στιγμή των Απαράδεκτων”

Ρένια Λουϊζίδου στο 2Night Show: “Ήταν άγριο που έριξαν μαύρο στο MEGA τη στιγμή των Απαράδεκτων”
Η Ρένια Λουϊζίδου στο "The 2Night Show" Glomex

Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο "The 2Night Show" για το remake του "Καφέ της Χαράς", αλλά και τον τρόπο που "έπεσε" το μαύρο στο MEGA.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 τη Ρένια Λουϊζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” στη μικρή οθόνη μετά από 15 περίπου χρόνια και αποκάλυψε την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια.

“Δεν είμαι γενικά υπέρ των remaike. Συμφωνώ μόνο αν υπάρχει μια καλή ιδέα”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, εξηγώντας πως στην προκειμένη περίπτωση, το έργο μπορούσε να έχει συνεχιστεί λόγω των παιδιών της Χαράς και του Πώποτα, δηλαδή της Βάλιας και του Μανωλάκη, που μεγάλωσαν πια και έτσι θα μπορούσαν να έχουν μια εξέλιξη.

Εγώ δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια. Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Εγώ θα αφήσω τη Βάλια εκεί, θα φύγω, αποφασισμένη πως δεν μπορώ σε αυτό το χωριό με τίποτα. Αλλά αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στη Χαρά και στον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων, οπότε δεν γίνεται”, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνέχεια της σειράς, ενώ σχετικά με τους λόγους στους οποίους αποδίδει την επιτυχία του νέου κύκλου είπε: “Νιώθω ότι έχει μια αθωότητα και μια νοσταλγία για τον κόσμο. Όπως βλέπουμε τις ελληνικές ταινίες και κάτι μας θυμίζουν”. 

Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε, ακόμη, για τη στιγμή που “έπεσε” το μαύρο στο MEGA κατά την προβολή των Απαράδεκτων, λέγοντας: “Πώς τους ήρθε; Τουλάχιστον ας άφηναν να ολοκληρωθεί η σκηνή. Ήταν άγαρμπο, μαχαίρι. Έγινε πιο άγριο με αυτόν τον τρόπο, γιατί έγινε πάνω σε μία ατάκα. Θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή, να γίνει πιο ειρηνικά. Ήταν κόψιμο. Δεν μου άρεσε, αγριεύτηκα”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα